Què fem

Entrenaments en grup o individuals personalitzats

Què fem

Consulta totes les nostres activitats, horaris i preus

ENTRENAMENT FUNCIONAL

El 95% d’aquests són outdoor, en els quals la base essencial és buscar i activar el moviment funcional i orgànic del cos, per potenciar la seva força i la seva acció cardiovascular.

Es porten a terme en sessions dinàmiques, d’explosivitat mitja i intensa (segons grup) per tal que a cada final de  sessió, el cos pugui obtenir el benefici real i s’obtingui el resultat desitjat. 

Escalfament inicial de running de 3-5  minuts i jocs de coordinació i velocitat amb treballs de força, utilitzant material de base: fitballs, bossus, pesos lliures adaptables a cada sessió i capacitat.

IOGA

Pràctiques i treball de força, flexibilitat i correcció postural i estabilització muscular interna.

 

Buscant un moviment conscient, funcional i precís per trobar el màxim benefici real al teu cos. Acompanyat tot d’una respiració conscient on podràs observar la precisió del moviment de cada postura treballada tant en el treball de força com en el d’equillibri.

 

Tot dissenyat en seqüències dinàmiques d’una hora, on al final de cada sessió trobaràs una relaxació completa, per tal que el cos absorbeixi tot el treball i pràctica realitzada.

NUTRICIÓ

El dietista-nutricionista és una persona qualificada i legalment reconeguda per a poder aconsellar una bona alimentació, tant per a grups de persones o d’individus, amb un bon estat de salut, com d’aquells que necessiten un règim terapèutic.

T’acompanyarem per ajudar-te a assolir els teus objectius i adquirir uns hàbits alimentaris saludables!

Què t’oferim:

Les dietes poden ser presencials o online!

  • Planificació familiar
  • Assessorament dietètic personalitzat
  • Nutrició infantil i alimentació del nadó
  • Alimentació i embaràs
  • Nutrició esportiva
  • Dietes concretes segons problemes de salut: Colesterol, diabetis, hipertensió, obesitat/sobrepès, baix pes…

FISIOTERÀPIA

La fisioteràpia i l’entrenament funcional van agafats de la mà, ja que volem portar al cos a un benestar general.   La fisioteràpia ens ajuda a la preparació de tot l’organisme d’una forma més segura, completa i eficient per poder arribar al objectius desitjats amb el millor rendiment possible sense que el cos pateixi cap lesió i estigui al 100%. La fisioteràpia és: prevenir, curar i  augmentar el benestar i la qualitat de vida mitjançant l’aplicació de diferents tècniques

Per més informació